טוב אז ממש אשמח לעזרת הבשלניות שפה אני ממש לא טובה בלבשל אבל יש לי רצון טוב :) תגידו לי איך להכין את התבשיל מהמצרכים הבאים: שעועית קפואה אפונה קפואה ברוקולי קפוא גזר תירס (לא חייב) קישוא אורז או פסטה (בעדיפות על אורז) רוצה להכין סוג של מוקפץ יש לי מחבת ווק לא יודעת כמה זמן לשים מצי להוסיף בצל כמה תבלינים ומתי לשים את כל הירקות והאם להכין את האורז מראש?? בבקשה מי שיכולה לעשות לי הדרכה כמו לילד בגן אני אודה לה מאד מאד מאד!!!
אמהותאמהות
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 08:01
חחחחח הרגת אותי טוב קודם כל תמיד את התוספת שהיא אורז או נודלס מכינים בנפרד ומוסיפים בסוף שניה לפני הרוטב. את השעועית צריך להשרות ואת כל הירקות להפשיר כל ירק בנפרד. התירס משימורים או טרי? עבר בישול או לא? בעיקרון את מתחילה מהכי קשה שזה הגזר ומתחילה כל כמה דקות להוסיף ירק אחר. אם התירס מוכן אפשר להוסיף אותו בסוף שניה לפני האורז. רוטב תחפשי בגוגל רוטב למוקפץ ותראי מה את הכי אוהבת. אישית אני לוקחת סויה דבש ג'ינג'ר מלח פלפל סוכר וצ'ילי מערבבת הכל עם שמן בוטנים או שומשום מה שיש בבית עם כפית קורנפלור ואחרי שהכל כבר בווק אני שופכת את הרוטב ומקפיצה עוד 2 3 דקות ומוכן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 08:08
חחחח אתן צוחקות אבל אני עוד לא הבנתי מאה אחוז 😅 שמים שמן על איזה חום וכמה? אחכ מוסיפה בצל והגזר? וכל הזמן מערבבת? חום גבוה נמוך?? הצילו חחחח 😂 התירס זה שימורים זה קשור? ומה הסדר מבין השעועית ברוקולי אפונה? האורז כבר מוכן להכין חדש עם סילאן? אין לי קארי וסויה השאר שכתבתן יש לי אבל זה תבלינים לא רוטב אם מוסיפים סילאן אז כמה? כפית? כף? שתבינו כמה אני אבודה במטבח ובעלי ממש ישמח שאני אכין משהו כזה מיוחד (זה נחשב מיוחד אצלנו😆)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 08:23
איזה חמודה את חחח😅 האורז אם כבר מוכן אל תזרקי תתגני בצל בחום בינוני עד הזהבה תוסיפי את הגזר עד לריכוך תקפידי לערבב ולהנמיך את האש שלא ישרף בינתיים את השעועית הקפואה את משרה במים שיצא ממנה כל הקרח עד ברוקלי שיהיה מופשר אפונה אף פעם לא שמתי במוקפץ אבל גם אם את רוצה אז להפשיר את יכולה לשים גם בטטה קישוא גמבות פטריות טריות ואם את שמה מהירקות שרשמתי אז הסדר הוא בצל גזר בטטה גמבות קישואים שיהיו חתוכים לאורך דק דק ופטריות טריות אחרי שהכל התרכך את מוסיפה את האורז /נודלס שמה רוטב טריאקי וצילי מתקבלת קצת מרק עוף מלח ופלפל (פעם היה רוטב 5 טעמים של אסם אין אותו כבר) אז תחפשי רוטב למוקפץ ותערבבי הכל טוב טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 08:27
תודה בנות 😅 אז כמה סילאן להוסיף? וגילי ממש תודה כתבת את כל הסדר 😂😂 איך אני יודעת מתי להוסיף את הירק הבא? כשהקודם מוכן ורך? צריך להוסיף לכל זה מים?? אין לי שום רטבים חוץ מסילאן ואין לי גם איפה לקנות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך