היי אהובות מכינה לראשונה מרק ירקות ומוסיפה עדשים כתומות. שמה 2 שוקיים במרק יירקות כמה עדשים צריך להוסיף? האם לבשל יחד? או בנפרד. טוחנת הכל בסוף לא עשיתי טעימה.. זה יכול להיות מסוכן?
אמהותאמהות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 04:52
לראשונה עם עדשים לא לראשונה מרק😛
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 05:19
תוסיפי חופן לא יודעת אם יש דבר כזה אלרגיה לקיטניות כאלו ...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 05:20
ולהוסיף ישר למרק? שיעבור את כל הבישול? או להרתיח בנפרד?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 05:25
את יכולה להרתיח בנפרד ואז להוסיף זה גם יוציא את כל הליכלוך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך