היי אהובות
מכינה לראשונה מרק ירקות ומוסיפה עדשים כתומות.
שמה 2 שוקיים במרק יירקות
כמה עדשים צריך להוסיף?
האם לבשל יחד? או בנפרד. טוחנת הכל בסוף
לא עשיתי טעימה.. זה יכול להיות מסוכן?
אמהות
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 04:52
לראשונה עם עדשים לא לראשונה מרק😛
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 05:19
תוסיפי חופן
לא יודעת אם יש דבר כזה אלרגיה לקיטניות כאלו ...
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 05:20
ולהוסיף ישר למרק? שיעבור את כל הבישול? או להרתיח בנפרד?
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2020 בשעה 05:25
את יכולה להרתיח בנפרד ואז להוסיף זה גם יוציא את כל הליכלוך