אך אתם מכינות את המטרנה מבחינת המים אני מרתיחה מים בקומקום ואז מעבירה לצנצנת סגורה ומשאירה על השולחן כול יום מחליפה תמים.ואז שאני רוצה להכין בקבוק משתמשת במים המרותחים מהצנצנת שיתקררו ומוסיפה גם קצת מים שאני מרתיחה בקומקום באותו רגע זה בסדר כחה להכין?כי הבנתי שלהרתיח חם באותו רגע ולהוסיף זה לא טוב מה אתם אומרות
אמהותאמהות
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2020 בשעה 11:13
גם ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2020 בשעה 11:13
כל עוד זה מים רתוחים זה בסדר רק לא להוסיף מים שלא עברו רתיחה מחשש לחיידקים. יש קומקום של קנדי לתינוקות שאחרי הרתיחה הוא שומר על טמפטורה פושרת ל24 שעות וככה יש לך מים מוכנים כל הזמן.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2020 בשעה 11:17
אפשר תמונה של הקומקום?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2020 בשעה 11:19

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך