סושי בהכנה ביתית סורי על השאלה המוזרה אבל סושי שהכנתי בבית זה סבבה לאכול? בלי דגים חיים וכל זה נטו אצה אורז וירקות שבוע 9 אם זה רלוונטי
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2020 בשעה 13:47
אין בעיה לאכול 😊 תהני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2020 בשעה 13:48
ואווו ריגשת אותי חחח תודהההה❤️🙌
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2020 בשעה 13:55
הבעיה בסושי זה הדג החי, את יכולה להכין גם עם סלמון אפוי , העיקר שהסכים והקרש לא יהיו קשורים לחיתוך אחרי זה של הסושי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באוקטובר 2020 בשעה 14:10
וואי בתאבון, איך הכנת?

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך