עוגת שמרים- הכנתי שתי עוגות שמרים שאחת מהן הקפאתי אחרי האפייה. השניה אחרי שהתקררה ראיתי שהחלק הפנימי נשאר בצקי. מישהי יודעת אם אפשר את זו שבהקפאה להחזיר לאפיה גם אחרי שהברשתי בסירופ? ואיך אתן יודעות שהחלק הפנימי מוכן? ואם כבר עוגות שמרים- קניתי ממרח שוקולד פרווה שיצא ממש לא טעים, יש לכן הצעה למילוי מוצלח ופרווה?
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 11:49
ממליצה לך לא להוציא מהמקפיא. גם אם זה עבר חצי אפיה זה בסדר גמור. תשלימי אפיה כשתרצי להפשיר. ישר לתנור וייצא לך טרי כאילו הכנת באותו יום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 11:49
יש השחר פרווה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 12:24
זה המילוי שאני מכינה: מתכון למילוי שוקולד: (מתכון שראיתי כאן בפורום,רשמתי כאן חצי מכמות המרגרינה כי לטעמי היה שומני הממרח) כוס קקאו 2 כפות קרונפלור כוס סוכר 1 חבילה אינסטנט פודינג 2 כוסות מיים 50 גר מרגרינה. 100 גר שוקולד מריר. מבשלים הכל בסיר עד להמסה מלאה ושמים בצד עד שמצטנן לחלוטין.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 12:55
תודה על ההצעות! לימור- לדעתך כשאצטרך את העוגה זה יהיה בסדר לאפות אותה למרות שיש עליה כבר סירופ סוכר? אצטרך למרוח אותה שוב?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך