איך נותנות טעימה של תפוח? לרכך אותו במים חמים ואז לגרד?
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 10:46
אני בישלתי אותו עם קצת מיים קיררתי וטחנתי בבלנדר מוט,יכולה גם ברגיל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 10:47
פומפיה על החלק הדק. אחכ עם מזלג למעוך חתיכות שיצאו קצת עבות. לא בישלתי פירות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באוקטובר 2020 בשעה 11:42
אני כמו סיון יוצא ממש כמו גרבר והכי קל לנקות אחכ עם בלנדר מוט ולהכין כל יום טרי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך