☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 628201
משתמשת פורטי
4 באוקטובר 2020 בשעה 07:15
מהו פער משקל תקין בין תאומים? שבוע 29+6
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2020 בשעה 21:20
אצלי 100 גרם...גם 29 פלוס 6
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
18 בדצמבר 2017 בשעה 11:40
המלצה פרופסור יעקב בר? היי בנות, האם מישהי יכולה להמליץ לי על פרופסור יעקב בר בשביל הסקירה הראשונה? או לחילופין להמליץ על מישהו מאזור פתח תקווה? תודה:)
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
5 בדצמבר 2018 בשעה 20:05
סקר - זקוקה לדעתכן תוהה אם אני היסטרית לחינם או שיש עוד כמוני. בעלי יחזור היום מאוחר הביתה.. ואני לבד עם הקטנה (בת חודש). ואני מתה למקלחת 🙄 (משהו זריז יחסית.. לא יותר מ5 דקות..) הפיצית ישנה כבר אחרי מקלחת ואוכל ולא אמורה להתעורר בשעות הקרובות.. אבל מרגיש לי מפחיד קצת להיכנס למקלחת ולהשאיר אותה "לבד".. מה אתן אומרות? הייתן עושות את זה או לא?
אמהות
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוגוסט 2020 בשעה 09:35
בדיקת הריון ומאכלים אסורים עשיתי בדיקת הריון הבוקר (מוקדם) שמגלה אחרי 30 שניות. אחרי דקה הייתה תוצאה שלילית כביכול ומתוך שברון הלב לא חיכיתי עשר דקות לראות אם זה משתנה. אחרי 50 דק' העפתי מבט וזה היה חיובי אבל יודעת שזה לא אומר כלום בגלל זה ובגלל שיש קצת תסמינים ואיחור במחזור והכל - אז עשיתי עכשיו עוד בדיקה, לא של 30 שניות אלא רגילה, ויצא חיובי!! לא פס חלש אלא ממש מובהק. אפשר לשמוח? אני בהריון?? ועוש צורך בהרגעה - זה הריון ראשון אחרי הפלה (ללא ילדים). אכלתי ביצה עלומה ודג נע. לפי המחזור אני שבוע 4+4. האם זה נורא?? קצת בלחץ. (כמובן שמעכשיו אקפיד יותר)
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
25 בפברואר 2021 בשעה 15:22
פורים שמח בנות בעלי המלך עלה על המשקל ונבהל אמר איך עליתי למשקל של 98 קילו תוך שבועים אמרתי לו כי אתה אוכל בלילה זה למה חחח מפה לשם הוא מאשים אותי שאני אשמה בגלל אוכל שמכינה לו
זוגיות
💬
11 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
18 בספטמבר 2021 בשעה 11:29
העובר מגהק כללל יום ולפעמים כמה פעמים ביום זה תקין? וכל פעם לוקח לו הרבה זמן להפסיק
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
26 בנובמבר 2021 בשעה 04:40
זה בסדר מדי פעם למשך חצי עשה לישם את התינוק במיטה שלו בחדר עם קצת צעצועים בתוכה שישחק שם? אני שואלת כי אני יודעת שלא כדאי להפוך את המיטה שלהם למשחק אבל מדברת על פעם פעמיים
הריון ולידה
💬
3 תגובות