☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 628019
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2020 בשעה 20:39
שבוע 6 ואין לי שום רגישות בשדיים או בפיטמות כמו שרושמות פה נורמלי? אפילו הם לא גדלו ולא התקשו
הריון ולידה
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2020 בשעה 20:44
תהני מזה הלוואי עליי חזה שטוח גדל לי ממש
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2020 בשעה 20:52
בשבוע 6 אפילו לא ידעתי שאני בהריון .. הכל טוב
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2020 בשעה 20:53
לי התקשה החזה וגדל רק בחודש שלישי / רביעי
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2020 בשעה 21:00
לא התקשה לי החזה ואני חודש רביעי ולא לכל אחת חש תסמינים בחזה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 בדצמבר 2018 בשעה 05:54
וולטרן לכאבי גבבב סובלת מכאבי גב נוראיים!!! סובלת מבעיות גב עוד מלפני ההריון וכרגע זה רק מחמיר. הרופא המליץ לי על חגורת הריון אבל הבנתי שזה לא הכי עוזר.... מישהי יודעת אם אפשר למרוח וולטרן? מה אפשר לעשות עם הכאבים הבלתי נסבלים האלה? כלום פשוט לא נוח!
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
7 במאי 2019 בשעה 06:36
דברים שלמדתי מהבן שלי הבוב בן 3 חודשים ולכבוד זה עשיתי סיכום קטן ❤ -החיים הם נס. -בשביל להצליח לשחרר צריך קודם כל להרגע. -כשאין הגבלה של ידע ודעה מוקדמת אפשר לאהוב הכל. -גם אם נראה שכולם כועסים, אפשר לחייך חיוך גדול של חוסר מודעות מוחלט והכל מסתדר. -בגדול, למרות המשפט הקודם, בכי יכול לפתור כל צרה שלא תבוא. -אין דבר ותר כיף מלבהות. -למדתי לחבק. בצורה הכי כנה שיש. -יש שפה שלמה שלא צריכה מילים. -זה אפשרי פיזית להרגיש דמעות של אדם אחר. -כל דקה של שקט היא זהב טהור. -שגרה היא לא תמיד דבר רע. -הכל בר שינוי. -שעות שינה מטכ"לי זה פינוק. -סבלנות וסובלנות, הלכה למעשה. -טטרה - חתיכת הבד הכי שימושית שתהיה לך בחיים האלה. -פתאום נולד לו ריח ממכר חדש שאין באף בושם. -השתנה בקשת לא מגיעה רק בקשת. -הביטוי" אוכל מנחם" הוא לא ביטוי. -טירוף היא לא מילה גסה. -לגמריי ולחלוטין (!!!) אין דבר מובן מאליו. -יום החתונה שלך הוא ממש לא היום הגדול שלך. -אפשר לעשות כמעט כל דבר עם יד אחת. -לא חשוב כמה עלה הצעצוע, מה שחשוב הוא כמה העטיפה רועשת. -לא צריך ריאות גדולות כדי להוציא קול גדול.
אמהות
💬
18 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
5 בינואר 2020 בשעה 13:04
שבוע 24 האטה בתנועות עובר בקושי הרגשתי היום אולי רק בבוקר.. הייתן הולכות להיבדק?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביולי 2020 בשעה 06:53
ברזל ועצירות מה עושים עם זה זה נוראאאא נתנו לי ברזל במינון יותר גבוה בגלל האנמיה אבל העצירות פשוט כבר כואבת מה עושים ??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
2 בדצמבר 2020 בשעה 11:25
כאבים אחרי קיסרי אני 3 שבועות אחרי קיסרי שני, מאתמול יש לי כאבים חזקים, כמו דקירות מצד ימין מעל הצלקת, ממש קשה להתכופף או לשנות תנוחה, כמובן שהולכת להיבדק אחהצ. מישהי מכירה? או גם סבלה מזה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
16 בפברואר 2021 בשעה 11:28
כל כמה זמן צריך ללכת להבדק בתשיעי? שבוע 39+5 ולא הייתי 8 ימים בבדיקה. צריך ללכת לבדוק?
הריון ולידה
💬
1 תגובות