האם יכול להיות מצב בו היתה סכרת הריון ובהמשך ההריון נעלמה? היו לי 2 חריגויות ב100 אחרי שעתיים ושלוש. התחלתי דיאטה לא מאוד קפדנית (המשכתי לאכול פחמימות ריקות וסוכרים כמו עוגות בחושות. - בהמלצת הדיאטנית לאחר מעקב אחרי תזונה שלי ומדדים). עברו 6 שבועות מאז שאובחנתי ואני שמה לב שאני אוכלת די רגיל למעט הורדת קולה ומתוקים כמו סוכריות גומי וכל הבדיקות יוצאות תקינות. גם לאחר שע, גם לאחר שעתיים וגם לאחר 3. אני בודקת יותר ממה שהיתי צריכה רק כי זה לא נשמע הגיוני. האם זה יכול להיות?
הריון מתוקהריון מתוק
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוקטובר 2020 בשעה 07:28
תהני מזה! אבל מניסיוני לא יבטלו לך את ההגדרה של סוכרת הריון.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוקטובר 2020 בשעה 09:05
אין לי בעיה שלא יבטלו. המעקב היותר תדיר זה אחלה בעיני. רק תוהה האם זה הגיוני המצב הזה.. כי בהתחלה כן היו באמת ערכים גבוהים של 130 אחרי שעתיים אחרי אוכל מסויים ועכשיו אותו אוכל הכל תקין .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוקטובר 2020 בשעה 09:22
כנראה שלהוריד את המתוקים והקולה עושה את העבודה. רק תמשיכי לעקוב כי אומרים שעם הזמן הסבילות לסוכר יורדת, אצלי לא היה שינוי בסבילות לסוכר אבל חשוב להמשיך לעקוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוקטובר 2020 בשעה 09:25
כן כמובן. חלילה לא מזלזלת בנושא ולכן ממשיכה מעקב ואפילו מוסיפה לעצמי בדיקות ליתר ביטחון

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך