☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 627508
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2020 בשעה 17:20
היי בנות האם מותר לאכול שרימפס קלמארי מטוגנים. בהיריון??
הריון ולידה
💬
21 תגובות
תגובות (21)
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2020 בשעה 17:26
כל עוד זה מטוגן/מבושל כמו שצריך ואת יודעת שהם נקנו טריים כן
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2020 בשעה 17:36
בעעעע
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2020 בשעה 17:41
אויש איזו תגובה ילדותית ומגוחכת
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2020 בשעה 17:55
אסור
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
17 במרץ 2020 בשעה 10:25
נמאס לי מה קורונה הזווו - פורקת אין לי כבר כוחות באמת די נמאס לי נמאס לי לשמוע חולים או מתים או מצב כלכלי גרוע! אני שבוע 35 בעלי והמשפחה שלו מחרפנים אותי כבר! בעלי לא נותן לי לצאת מהבית לעשות קניות אפילו די נמאס לי אני לא יכולה. כמה אפשר להיות בבית? עוד לפני שמשהו התחיל פה מהיום של הבחירות אני בבית בגלל הפאניקה שלו אני כבר לא יכולה להכיל את זה עם כמה שאני משתדלת להיות אישה טוב ולהקשיב לו. לא הולכת לעבודה, לא יוצאת מהבית , בקושי רואה אנשים, כל התכנון שלי ללידה השתנה בגלל הסכנות של ההדבקה, הדני לידה שלי והחופשות לידה שלי נפגעה, עוד משהו המחלה הזאת רוצה להרוס לי?! אין אני לא בן אדם כזה חרד ממחלות גם אם אני בהריון אני יודעת שהכל מהשם.. עושה את ההשתדלות שלי לא הולכת למקומות מיותרים אבל די זה כבר מוגזם אני מרגישה שאני עוד שנייה מתחרפנת אין לי כוחות יותר להכיל את כל זה.
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
16 במרץ 2021 בשעה 19:12
בנות אפשר להלחיף בגדים שנרכשו בזארה אונליין מאחד הסניפים שלהם ??
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
5 במאי 2021 בשעה 11:53
היי בננות, עשיתי סקירה מוקדמת שבוע שעבר ביום שני והתור שלי לרופאת נשים הוא רק עוד שבועיים וחצי! יש פער גדול בזמן ואני קצת חוששת כי אני לא אעשה אולטרסאונד לדעת שהכל בסדר עם העוברית שלי 😔 גם אצלכן זה היה ככה?? פער של חודש בין בדיקה לבדיקה?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
11 בספטמבר 2021 בשעה 20:57
קרה למישהי שעשתה גרידה ולא הוציאו הכל בטעות ווהייתה צריכה לעשות שוב ? מה הסיכונים ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 באוקטובר 2021 בשעה 13:25
בנות אני ניכנסת לשבוע 20 יש לי כאבי גב תחתון ועליון לא טובה בהסברים בכלל , וגם כאבים בבטן קשה לי לעבוד אני עןבדת עם קהל אני אחרי שני הפלות יש לי שני שאלות 1) אם מישהי חוותה את הכאבים האלה ומתי הם עוברים ? 2) אני יכולה להוציא שמירה על זה?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
14 בדצמבר 2021 בשעה 20:50
חומצה פולית, כמה מינון אתן לוקחות?? הרופא אמר לי לקחת 5 מג וזה נשמע לי הזוי.. המינון הרגיל 400 מקג.
הריון מרובה עוברים
💬
6 תגובות