
משתמשת פורטי2 באוקטובר 2020 בשעה 08:45
מבינות בבצק יש פה???
עשיתי לפי המתכון הרגיל
והעיסה הייתה יבשההההה
הוספתי עוד 2 כוסות מים מעבר למתכון!!!!
ועדיין זה יבש ממש. כבר התחלתי להתפיח. לשתי שוב וככה הוא נקרע לי-כאיחו הגלוטן לא מתפרק ומאחד אותו!!! המלצות?? לעשות חדש ולזרוק???
זה המתכון:
מתכון לחלוץ 2 קילו:
2 קילו קמח
2 כפות מלח ולערבב
5 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
4 כוסות מים חמים
אוכל

💬42 תגובות