תגידו איך אתן מטבלות את השניצל הבלילה? ומה הסוד שיישאר קריספי?
אוכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2020 בשעה 11:03
בלילה- מיונז, חרדל דיג'ון, פפריקה, אבקת שום, מלח, פלפל .
מכניסה לבלילה, נותנת לו לשבת קצת, אחרי זה קמח, שוב בלילה, פירורי לחם. מקבלת מחמאות כל הזמן
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2020 בשעה 11:06
הסוד להוציא לרשת של התנור ולא על נייר סופג
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2020 בשעה 11:21
אני שמה כף חרדל גרגירים, כף מיונז וכף צ'ילי מתוק מלח ופלפל. נונתנת לזה לשבת כמה שיותר בבלילה וכשאני מטגנת אני מוציאה אותם לרשת ולא לצלחת עם נייר סופג..
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2020 בשעה 12:15
מה שלירי אמרההה להוציא תשמיצל לרשת ולא לנייר סופפג