תודה
המתכון שאני עושה
שמה בקערה כל מיני סוגי גבינות שיש בבית
לפעממים אני מגרדת גם בטטה
בנתיים אני שמה חציל על הגז. ושבוע מוכן מקלפת אותו ושמה בקערה של הגבינות
אם אוהבים מוספים בצל מטוגן
מערבבים הכל שמים מעט מלח פלפל שחור. אבקת שום ביצה
וממלאים את הקנולי
עושים רוטב 250 גרם שמנת מתוקה
כף רסק
מעט מלח
אורגנו לערבב הכל ביחד לשפוך חלק מהרוטב על התבנית ועל שפה להניח את הקנולי. ומה שנשאר מהרוטב לשפוך על הכל ולפזר גבינה צהובה ולאפות בחום של 180בערך חצי שעה
משתמשת פורטי30 בספטמבר 2020 בשעה 21:06
וואווו איזה שחיתות נראה מגרה בטירוף !!
אוהבת את האוכל שלך תמיד נראה מושלםםם אלופה אחת