אם אני עושה טוסט עם גבינה בולגרית זה בסדר ? הגבינה פתוחה זה לא שימוש ראשון ( כמובן בתוקף)
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בספטמבר 2020 בשעה 16:06
ברוררר זה הארוחת בוקר שלי בקבוע
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בספטמבר 2020 בשעה 16:06
גבינות שמושרות במי מלח לא מומלצות בהריון. אם שמת בטוסט או בפשטידה והגבינה עברה חימום זה בסדר גמור. תהני ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בספטמבר 2020 בשעה 16:07
לפי מה שאני יודעת כן כי הגבינה עברה חימום , אסור לאכול ללא חימום כי הגבינה נמצאת במים עומדים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בספטמבר 2020 בשעה 17:50
בטוסט אפשרי אבל את חייבת לשים לב שזה ממש חומם מספיק עד כדי בישול/אפייה ולא סתם כמה דק'.. שאם יש חיידקים שהם ימותו. ממש ייעלו אדים מהטוסט!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך