מותר לטחון גרבר על מנת להוסיף לו כפית טחינה/שקדיה/חמאת בוטנים וכו'? או שלא טוחנים גרבר?
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2020 בשעה 12:13
גרבר גם ככה טחון .. למה לטחון עוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2020 בשעה 12:29
זה כבר טחון אין צורך לטחון עוד תוסיפי לזה טחינה ותערבבי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2020 בשעה 12:29
כמו לערבב מים 😂
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2020 בשעה 13:05
אוי סתומה שכמוני לא חשבתי פשוט לערבב עם כפית... השאלה באמת אם מותר לעשות את זה מבלי לפגוע באיכות של הגרבר? יש עוד "מערבבות" כמוני? חח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך