יש פה מישהי שיצא לה להכין גחנון בסיר רגיל ?
מה עשיתן?
אוכל
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:26
הגחנון שקניתי של מעדנות בלי שקיות מסביב זה בסדר?
חברה אמרה לי לשים בתחתית לחם ספוג מים ומעל הלחם נייר עטיפה ומעל את הגחנונים
בין לבין לשים חמאה
כך זה נראה:
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:26
ושמתי על 120 מעלות
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:33
כן זה בסדר רק נראה לי שעדיף שתשימי על 100 מעלות כמו שינואר אמרה מקסימום תבדקי בבוקר ותעלי את המעלות