יש פה מישהי שיצא לה להכין גחנון בסיר רגיל ? מה עשיתן?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:26
הגחנון שקניתי של מעדנות בלי שקיות מסביב זה בסדר? חברה אמרה לי לשים בתחתית לחם ספוג מים ומעל הלחם נייר עטיפה ומעל את הגחנונים בין לבין לשים חמאה כך זה נראה:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:26
ושמתי על 120 מעלות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:33
כן זה בסדר רק נראה לי שעדיף שתשימי על 100 מעלות כמו שינואר אמרה מקסימום תבדקי בבוקר ותעלי את המעלות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2020 בשעה 17:33
סבבה תודה❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך