☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 623608
משתמשת פורטי
25 בספטמבר 2020 בשעה 16:19
תגידו מה זה החצ'קונים האלה שייש לו על הפרצוף זה בסדר לגיל הזה ועם זה עובר אז מתייי???
משוערות יולי-אוג׳ 2020
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
22 בדצמבר 2018 בשעה 23:16
דתיות, אשמח לעזרה אני 3 שבועות אחרי לידה, האיזור החלים יפה ואני רוצה לנסות לחזור ל"פעילות"😉 כמובן שאחכה לביקורת רופא (קבעתי לעטד כמה ימים) אבל אשמח לשמוע גם את דעתכן (אולי דתיות יבינו יותר טוב את השאלות שלי) 1. נראה לי שתכאב לי חדירה, אז בעלי יגמור בחוץ- אבל בין השפתיים של הנרתיק (בררנו ומותר לנו). השאלה שלי היא אם במקרה כזה אני מוגנת מכניסה להריון או שכדאי אמצעי מניעה? הוא לא יכנס בכלל.. 2. איך יודעים שזה בסדר ללכת למקווה- מצד זיהום וכו? בגלל שהפסיק לי הדימום יחסית מהר אני אמורה לטבול בקרוב, אבל לא יודעת אם זה בסדר מבחינה רפואית.
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
25 בפברואר 2020 בשעה 11:37
אלימות מיילדתית. ⛔ אלימות מיילדתית אלימות מיילדותית (באנגלית: Obstetric violence) היא כינוי לפעולות רפואיות במסגרת תהליך הלידה שלדעת השוללים אותן נעשות ללא הצדקה רפואית, ולעיתים חרף רצון היולדת. ( להרחבה אפשר להיכנס לויקיפדיה) *********** מציפה פה נושא חשוב, אני אישית נתקלתי באלימות כזו , לאחר הלידה של בני השני. נקרעתי בלידה והרופא שתפר אותי מסתכל ושואל בעצבים ובעקיצה: " לא הקשבת למיילדת ולחצת מתי שלא היית צריכה?, תראי איך נקרעת. את לא מקשיבה למיילדת הא ? " ******** אני כזה בשוק, קודם כל למה הוא צועק עלי? הרגע ילדתי. לאף יולדת לא מגיע יחס כזה. פשוט שתקתי גם כי הייתי בהלם וגם כי הייתי מותשת מהלידה. מבמט לאחור הייתי צריכה להתלונן. אדגיש רציתי ללדת בכריעה או על שש ולא בשכיבה על הגב בגלל שאלו תנוחות שמקדמות את הלידה ומפחיתות קרעים,אבל המיילדתת לא קיבלה את בקשתי ואמרה לי " תשכבי על הגב אם את לא רוצה להיקרע, אני לא יודעת לילד על שש או בכריעה. אז הקשבתי לה וזרמתי איתה, היא ביקשה ממני ללחוץ כשלא הרגשתי שיש לי צורך בכך עדיין . ****** הסוף ידוע, נקרעתי והרופא שתפר צרח עלי והשפיל אותי. הלידה, שהייתה די מהירה ( הגעתי עם פתיחה 8) הייתה קשה מאוד עבורי נפשית בגלל הצוות הרפואי. עד שנכנסתי לבית החולים הרגשתי שאני שולטת בלידה ומודעת לעצמי מאוד. מהרגע שהגעתי עד ללידה היילי רק שעתיים בחדר לידה, שעתיים שהצליחו לדכא אותי ויצאתי בתחושה רעה מאוד. הרגשתי שהתעללו בי. **** 'לקינוח' אחרי הלידה שמו אותי במזדרון ליד חדר לידה לשעתיים , כשבעלי הלך עם התינוק לבדיקה. קראתי לאחיות שוב ושוב ואף אחד לא טרח להעביר אותי לחדר התאוששות או לומר לי משהו. ***** היה לי חשוב לשתף אתכן כי אני חושבת שזה בידיים שלנו, היולדת להתלונן על יחס כזה ולא לעבור על זה בשתיקה . אם מישהי עברה משהו דומה , מוזמנת לשתף. לא צריך להזכיר שמות של בתי חולים. אני מאמינה שזה אנשים ספציפיים ולא בית חולים שלם שזה אשמתו.
הריון ולידה
💬
85 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 19:01
בנות איפה קונים פיגמות חורף איכותיות לנשים? קניתי חורף שעבר של דלתא וממש התאכזבתי אחרי כמה כביסות הוציאו מלא צ'פים תודההה🙏
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
22 בדצמבר 2020 בשעה 18:59
האם זה נחשב בגידה? היה לי אתמול משבר עם בעלי כי הוא ממש בקושי מתייחס אליי, ניסיתי לדבר איתו על זה ולא היה מהצד שלו שיתוף פעולה הרגשתי ממש פגיעה, לא היה לי עם מי לדבר, נכנסתי לצאט אנונימי והתחלתי לדבר שם עם מישהו לשפוך על היחסים בנינו.. ודיברתי איתו גם על היחסי מין בנינו שהם לא משהו ואז הבחור הזה כנראה נדלק מהשיחה הזאת.. איך שהבנתי את זה לא המשכתי את זה ויצאתי משם מהר.. יש לי רגשות אשם שעשיתי את זה, אף פעם לא דיברתי עם מישהו שהוא לא בעלי.. האם בגדתי?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
4 בינואר 2021 בשעה 10:12
נתקלת בהרבה שיימינג לבנות שמתעסקות במשקל בהריון.. אז אני רוצה להגיד שלי מאוד חשוב המשקל, וזה בכלל לא סותר שגם מאוד חשוב לי הבריאות שלי ושל התינוקת שלי, אבל כנראה זה איזה נושא טאבו שאסור לדבר עליו פה בפורטי שמא יגידו שאת שטחית או מתעסקת בשטויות🤦🏼♀️ אז אני התחלתי את ההריון במשקל 54 מטר 65 עכשיו שבוע 20, ירדתי עד עכשיו קילו וגאה בזה! ולא משווה עם אף אחת אבל כן נשקלת כל יום בבוקר ומשתדלת לאכול מאוזן עם חטאים פה ושם ולא!! זה לא עושה אותי אמא פחות טובה! ומי שמצליחה לא להתעסק במשקל בהריון כל הכבוד לה, אבל אפשר גם להכיל בנות אחרות שכן חשוב להן
הריון ולידה
💬
32 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 17:09
חייבת עזרה!! תינוק בן חודשיים מוצץ אצבע לא מוכן למוצץ ( וניסיתי מיליון סוגים) .ניסיתי גם יין על המוצץ כשי שימשוך אותו - עוזר ל20 שניות וזהו . צורח את חייו כשהאצבע שלו יוצאת מהפה. מנסה לעזור לו להחזיר אותה אבל הוא ממש נועל את הידיים וניכנס לאיזה אמוק של בכי . לא מצליחה להרגיע אותו וזה ברוב המקרים קורה בהרדמות של הלילה ובאמצע הלילה . אם זה חשוב אז הוא יונק הנקה מלאה . מישהיייי עם עצות וטיפים??? 🙏
אמהות
💬
2 תגובות