תשמעי עד היום עשיתי שעועית בהשריה והשתמשתי בעגבניות טריות
אבל המתכון הזה בגלל זמן הבישול שאני נותנת לזה אז הכל מקופסת שימורים מה שנקרא
3 קופסאות של שעועית לבנה ( כמובן שוטפת לפני ששמה)
שתי קופסאות של עגבניות חתוכות אפשר גם מרוסקת
רסק עגבניות אחד לא גדול
מלח פלפל כורכום מעט כמון מעט חוואיג ומעט ראס אל חנות פלפל סודניה שלמים לא לפתוח אותם
מטגנת מלא שום חתוך גס עם שמן זית מוסיפה את כל העגבניות וגם את הרסק מוסיפה עוד מיים תרתיחי קומקום שמה את התבלינים אחרי 20 דק שזה רותח תוסיפי את השעועית ולשים על אש קטנה לעוד שעה שעה ורבע ולערבב כל כמה זמן