עשיתי היום טעימות של אבוקדו והוא משחיר בשניה...מה כל יום אצטרך לקלף חדש?
מאכלים לקטניםמאכלים לקטנים
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בספטמבר 2020 בשעה 18:53
👌🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2020 בשעה 06:19
אני חותכת את האבוקדו לפי הכמות שאני צריכה. לא חצי כמו במקובל (שרואים את הגלעין) אלא במאונך ואז הרבה פחות שטח פנים חשוף. את מה שחשוף אני שמה עם שקית במקרר. אבל בכללי תדעי שגם אם האבוקדו משחיר הוא עדיין בסדר, זה כמו תפוח שנהיה חום אחרי חשיפה לאויר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2020 בשעה 06:19
תודה רבה 🙏🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2020 בשעה 09:58
תאכלי גם😊

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך