הקפאת שניצלים
יש לי כמות יחסית גדולה ואני רוצה להקפיא. עדיף לפני או אחרי טיגון?
ואם אחרי אז איך הכי כדאי לחמם/להפשיר כשרוצים להשתמש
אוכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי24 בספטמבר 2020 בשעה 11:49
לפני טיגון
משתמשת פורטי24 בספטמבר 2020 בשעה 11:49
לפני.. שימי בקופסה נייר אפייה ואז תשימי שניצלים כמה שנכנס שלא יהיו אחד על השני ואז עוד נייר אפייה ואז עוד שניצלים ככה כמה שיש לך ואז שבאלך את מוציאה בקלות ומטגנת
משתמשת פורטי24 בספטמבר 2020 בשעה 11:59
לפני טיגון
משתמשת פורטי24 בספטמבר 2020 בשעה 12:01
החזה עוף היה קפוא לפני? אם כן אז תקפיאי אחרי הטיגון כי לא מומלץ להקפיא אחרי הפשרה.
אם היה טרי, תקפיאי לפני הטיגון