דחוף!! מה עושעם כשהעוגה נראת מוכנה מבחוץ ועוד שניה נשרפתת אבל בקיסם אין פירורים???
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2020 בשעה 22:11
מורידים את הטמפרטורה של התנור ומחכים קצת יותר זמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2020 בשעה 22:13
בדיוק .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בספטמבר 2020 בשעה 05:28
כמו שמותק אמרה לפעם הבאה תאפי על מעלות נמוכות יותר (ב10-20 מעלות) ותאריכי את הזמן שכתוב במתכון, או שאולי תראי אם שמת אותה גבוה מידי בגובה של התנור

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך