שבוע 12 , אכלתי טחינה מקולקלת כבר ארבע חודשים , הכנתי איתה חומוס לא שמתי לב , להילחץ?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2020 בשעה 14:47
אם מלחיץ אותך, תילחצי ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2020 בשעה 14:49
הרבה מאיך שהגוף שלנו מקבל דברים זה פסיכוסומטי. פשוט תזרקי את החומוס שהכנת וזהו. אם הטחינה הייתה סגורה לפני זה ורק פג תוקף, הכל טוב. אם היא עמדה במקרר פתוחה , אז לזרוק את חומוס.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2020 בשעה 06:52
הלכת לרופא?

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך