☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 622131
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2020 בשעה 04:30
מכירות? הילד התחיל לאכול את העגלה. את המעקה שסוגר אותם בעגלה. את הגומי שעוטף את המעקה. (יצאו שיניים) מה עושים? קרה למישהי? תודה לעונות!
אמהות
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2020 בשעה 05:00
אולי תנסי לתת לו נשכן במקום. זה שלב התפתחותי להכניס כל דבר לפה... תנסי לנתב את זה לדברים שעדיף שיכניס.
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2020 בשעה 05:08
פשוט מביאה לוו הוא יםסיק אם זה באיזשהוא שלב הבן שלי גם היה ככה
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2020 בשעה 06:48
הוא בן עשרה חודשים. נשכנים כבר לא מעניינים אותו
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2020 בשעה 06:48
פשוט גילה את המעקה...
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2017 בשעה 13:18
מישהי עשתה סיסי שליה...? מישהי עשתה סיסי שליה ולא קיבלה תשובה ודאית? אני ממש כועסת הייתי צריכה לקבל תשובה ביום ראשון שעבר התקשרו מהמעבדה אמרו שאין מספיק חומר וצריך לגדל תרבית. חיכיתי כמו ילדה טובה סופרת ימים שעות דקות מחכה לטלפון המיוחל אך לצערי לא קיבלתי טלפון אני רודפת אחריהם כל יום מתקשרת לגנטיקה לשאול אם יש תשובה אומרים שלא. היום כבר ממש כעסתי והפקידה העבירה אותי ליועצת גנטיקה שהייתי אצלה והיא אומרת לי שאין עדיין תשובה וכנראה זה לא וודאי לא לקחו מספיק חומר לא הצליחו לגדל מספיק תרבית. שאלה אם אני יודעת את מין העובר אמרתי לה שלא שיש לי סקירה ביום שני. אז היא אומרת לי שזה לא וודאי שלא יודעים אם לקחו חומר ממני או מהעובר. כנראה בתשובה ראו שהמין נקבה והתשובה תקינה וזה לא נראה להם הגיוני כי השקיפות היתה ממש גרועה. אם העובר בן ידעו בוודאות שטעו ולקחו חומר ממני ואם זו בת אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה של הספק אם לקחו ממני או מהעובר!!!!! כל כך כועסת בעלי אמר לרופאים מספר פעמים קחו עוד שיהיה מספיק שלא יהיה חסר אמרו שלקחו מספיק.עובדה שלא!!!!
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
2 במאי 2018 בשעה 18:00
שבוע 13 הקאות מפסיקות בשלב מסויים? אין לי כוחות להיות צמודה לאסלה חמש שש פעמים ביום
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
3 בנובמבר 2018 בשעה 16:06
התייעצות לגבי שם היי בנות! אני אמורה ללדת בחודש מרץ בן, ואנחנו מאוד אוהבים את השם יונתן. אבל...לאחיין שלי (שיהיה בן שנתיים בערך בזמן הלידה) קוראים איתן, ואני מפחדת שהשמות דומים מדי :-/ אנחנו לא רוצים להתייעץ עם המשפחה על השמות (רוצים לשמור על זה כהפתעה) אז אשמח לשמוע מה דעתכן :)
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
27 בינואר 2019 בשעה 07:11
ספרים לתינוקות תינוקת בת 5 חודשים אילו ספרים אתן מקריאות לתינוק שלכם? משהו מומלץ?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 ביוני 2019 בשעה 00:23
מישהי ערה במקרה?? לא מצליחה לישוןןןןן, שבוע 12, כל הלילה עולה לי אוכל, זה מונע ממני לישון. יש לזה טיפול? מישהי מכירה?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
28 בינואר 2020 בשעה 13:19
סקירת מערכות שנייה היי בנות, הייתי אתמול בסקירת מערכות מורחבת וברוך השם הכל תקין.. הנסיכונת החליטה שהיא לא רוצה להצטלם והניחה את שתי היידים על הפנים שלה ובכדי שהיא תזוז הרופאה ממש ניערה לי את הבטן עם מכשיר האולטרסאונד , ומאז אני מרגישה פחות בעיטות/תנועות יכול להיות שפגעה בה איכשהו?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים