רעיונות לקינוחים מגניבים וטעימים כמו כדורי לוטוס וכאלה
אוכל
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי20 בספטמבר 2020 בשעה 21:11
כוסות קינוח היער השחור.
לפרורר עוגת שוקולד לשים שיכבת פירורי עוגת שוקולד לזלף קרם וניל מעל זה שוב פירורי עוגיות ושוב קצפת ומעל הכל דובדבן ולגרר שוקולד מריר.
כוסות מוס חלווה.
להקציף שמנת מתוקה (פרווה עדיף השף הלבן ולא ריץ) עם 2 כפות סוכר 2 כפות פודינג וניל 3 כפות טחינה גולמית.
להקציף לקצפת יציבה לפורר ביסקוויטים לשים בתחתית הכוס מעליה לזלף את הקרם חלווה ולעיטור אפשר לפזר "שערות חלווה"
דו קולד.
להרתיח 250 גרם שמנת מתוקה בקערה לשבור 150 גרם שוקולד מריר כשהשמנת רותחת לשפוך על השוקולד לתת כמה שניות שהשוקולד יאגור בתוכו את החום של השמנת לערבב למסה אחידה ולהכניס למקרר לשלוש שעות לפחות.
בשוקולד הלבן לחזור על אותה הפעולה רק היחיסים בין השוקולד לשמנת משתנים וצריך לשים 1/1 שמנת מתוקה ושוקולד (כן יש כזה דבר שוקולד לבן פרווה לא צימקאו... ומוכרים אותו בחנויות מתמחות באפיה)
אחרי קירור מוציאים מהמקרר ומקציפים את הגנאשים לקצפת יציבה לכל אחת מהגנאשים תוסיפי 100 מ"ל של שמנת מתוקה
תזלפי לכוס את השוקולד המריר מעל זה את השוקולד הלבן ומעל הכל גנאש שוקולד מריר ביחסים של 1/1 שמנת ושוקולד מריר מספיק 100 גרם לדעתי כשהגנאש קצת מתקרר תשפכי מעל הדו קולד ולקירור.
קרמשניט בקינוחי כוסות
תאפי חתיחת בצק עלים תקררי ותפוררי אותו
תכיני קצפת וניל שימי בכוס שיכבה של הפירורים קצפת שוב פירורים שוב קצפת ותסיימי עם פירורים ותפזרי עליהם אבקת סוכר.
תחתיות קדאיף עם קרם מוקה.
תפתחי שערות כדאיף בקערה תפזרי עליהם אבקת סוכר בנדיבות וחמישים גרם נטורינה מומסת תערבבי היטב ושימי את השערות קדאיף בתוך קוקטים של קאפקייס ותאפי על 150 מעלות להזהבה.
קרם מוקה תכיני קצפת וניל עם כף שטוחה נס קפה.
כשהשערות קדאיף אפויות וקרות תזלפי מעליהן את הקרם ושימי דובדבן.
בהצלחה❤