היי..אתמול קניתי גלידן 500 מל אצל מישהי אצלנו בעיר שמוכרת.. פתחתי אותו וראיתי כתמים כאלה שומנים צהובים.. עירבבתי וזה נעלם אבל הוא היה בצבע צהוב כזה..והמרקם שלו היה כמו גבינה ולא נוזל כמו תמיד..וזה אחרי הפשרה של 5 שעות במקרר. היה נראה לי שהוא מקולקל ובאמת שניסיתי להקציף הוא פשוט לא הקציף לי. יש לך מושג אם באמת זה מקולקל ובמצב כזה אי אפשר לעבוד איתו? או שאפשר לעשות משהו?
משתמשת פורטי16 בספטמבר 2020 בשעה 12:27
פעם הבאה פשוט אקנה במקום אחר נראה לי...תודה🙏🏼🙏🏼🙏🏼
משתמשת פורטי16 בספטמבר 2020 בשעה 17:16
נשמע שהוקפא והופשר מספר רב של פעמים והשומן נפרד משאר הנוזל (כמו שלפעמים רואים בטחינה שהשמן עולה למעלה) אי אפשר לתקן את זה לצערי, אבל גם לא חובה לזרוק, זה לא יוקצף לקצפת אבל אפשר להכין אם זה קרמים וממרחים פרווה נחמדים....