יש לי מתכון למאכל שממש בא לי לאכול וחייב לשים שם פקק ערק - לקילו 1 של קמח. האם זה ממש מסוכן לדעתכן בהריון?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2020 בשעה 07:09
למה?את מבשלת את זה?אני לא חושבת שיש בעיה .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2020 בשעה 07:11
שאני מכינה ספינג' אני גם שמה על קילו קמח כף אחת של ערק, ואני אוכלת זה ממש כמות קטנה ולא מורגשת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2020 בשעה 07:14
מותר אלכוהול מתהדה בבישול

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך