מותר או לא אני מניחה שמותר אבל למען הסר ספק... הכנתי פשטידה ( אמאלה כמה שהיא טעימה...) בתוך הבלילה יש 2 ביצים . את הבלילה הכנתי לתנור ( הלמעלה קריספי ואפוי אבל הבפנים שלו רך ורטוב .. כמו שאמור להיות) היה בתנור בערך 40 דק ... השאלה אם מותר לאכול או שיש בעייה בגלל הביצים ?? תודה
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות👍1 לייקים

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בספטמבר 2020 בשעה 07:57
אם היא עברה אפייה אז כן את יכולה לאכול

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך