☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 616852
משתמשת פורטי
13 בספטמבר 2020 בשעה 03:00
תינוק בן שלושה ימים- הגיוני שבשעות 14:00-18:00 הוא רוצה תאגול 3-4 פעמים ואז בין 18:00-23:00 הוא לא אוכל בכלל??
אמהות
💬
1 תגובות
תגובות (1)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2018 בשעה 08:17
עזרה דחופהבתמל שלום לכולם. הבן שלי בן 3 וחצי חודשים הבאתי לו עד לפני יומיים סימילק גולד והבעיה שיש לו המון גזים והוא היה צורך מכאבים הבאתי לו גם סימיקול וזה לא עזר .לפני יומיים החלפתי לו למטרנה אקסטרה קר, עדיין יש לו גזים ועכשיו הוא לא מסיים לי את הבקבוק ועושה פרצופים כאילו הוא הולך להקיא. כנראה שלא טעים לו...מה אתן מציעות לי? לחזור לסימילאק אן להחליף לתמל אחר?? אודה לע זרתכם!!!
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
21 בנובמבר 2018 בשעה 20:21
עומדת במצב לא נעים היום קראתי על הריונית שנדבקה (שימו לב - נדבקה, לא נחשפה) לחצבת למרות שהיא מחוסנת בשתי מנות מילדות. כולי תקווה שהעובר שלה ישרוד את זה ושבעזרת ה' שניהם יצאו ללא נזק. עכשיו לעניין - קרה מצב ואחי וגיסתי מתנגדי חיסונים, לא נכנס ללמה ואיך... ניסינו לשכנע אותם לחסן וזה לא הולך. יש להם ילד בן שנתיים וחצי לא מחוסן בכלל, זה אחיין שלי, אני מאוד אוהבת אותו אבל לא אסכן את ההריון שלי. החלטתי לתפוס מהם מרחק. העניין הוא שלאחיין אחר שלי (מחוסן לחלוטין) יש יום הולדת בדצמבר, בתוך בית, כי חורף... יהיו המון ילדים וביניהם גם האחיין הלא מחוסן שלי. ואני, אני מוצאת את עצמי מתלבטת קשות אם ללכת? מצד אחד - מה אחיין שלי אשם? למה מגיע לו שלא אחגוג איתו? מצד שני - אני לא אסלח לעצמי כל החיים אם חלילה... אפילו לא מסוגלת לחשוב על זה!!
הריון ולידה
💬
28 תגובות
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2018 בשעה 07:39
אובססיה לציצים זה לא אמיתי בת שבוע וחצי ומסרבת להתנתק לי מהפיטמה כל היום על הציצי שלי נרדמת עליו ושאני מוציאה לה אותו בעדינות מתעוררת יישר ושוב רוצה ציצי מה עושיםם??😩 זה עובר מתישהו?
אמהות
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
2 בינואר 2019 בשעה 15:16
קרעים דרגה 2 כאבי תופת בבקשה תרגיעו אותי ילדתי לפני יומיים . מי שעברה את זה בבקשה מתי הכאבים הזה עובר...? לא מסוגלת לשבת... לשכב.. לעמוד.. שלא לדבר על להתכופף אם נופל משהו. איך אגדל ככה תינוקת? שאלתי שוב את הרופא של המחלקה היום אולי תפר הדוק.. בדק ואמר שאין הכל טוב
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
26 באפריל 2020 בשעה 10:28
פליטה שקופה הבן שלי פלט לי היום פעמיים ויצא לו פליטה שקופה דומה למים ממש . בן חודשיים וחצי יש ממה לדאוג ?
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
22 ביולי 2021 בשעה 08:11
יש קפיצת גדילה בגיל 5 וחצי חודשים? הקטנה רוצה רק ידיים ולינוק כמה שיותר
אמהות
💬
0 תגובות