שאלה של מתחילות, קניתי חזה הודו לטעימות. (טרי לא קפוא) אני רוצה להכין מרק (קישוא, בטטה, תפוח אדמה וגזר. לטחון, להקפיא ולהוסיף קצת הודו כל פעם בנפרד). *איך מכינים את הבשר חזה הודו....?? 🙄 **איך טוחנים כמות כזאת קטנה למרקם משחתי?? (יש לי מוט בלנדר) ***וכמה שמים לטעימה? ממש טיפה?
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 18:05
למה לא להכין את ההודו יחד עם הירקות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 18:20
כי את הירקות הוא כבר טעם, את ההודו עדיין לא... וטעימה זה כפית מאוכל חדש, לא? חשבתי לתת טיפה ולערבב במרק הטחון שאכין, ככה יהיה לו כמה ימים מעט בשר, הרבה מרק...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 18:33
מישהי יודעת לעזור לי איך מבשלים את חזה ההודו? כמה זמן עד שמוכן..? 🙏🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 21:16
לא יהיה לו טעים רק חזה הודו לבד. את תהיי חייבת לתת לו עם ירקות. לדעתי חלב שלי הכל ביחד ותטחני בבלנדר. איך טחנת עד עכשיו את הירקות?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך