קבעו לי תור מאוחר אבל חייבת לדעת עכשיו! (למשתמשות מדבקת האוורה) יום שישי הייתי אמורה לשים מדבקה חדשה,וכך באמת קרה,שמתי מדבקה חדשה. יום שבת התחיל לי דימום די מאסיבי ,זה מרגיש לי כמו מחזור אבל אני לא בטוחה.וכאן השאלה,האם זה מחזור.או סתם דימום עקב השימוש?אני עבר מדביקה אותה חודשיים ברציפות.האם זאת הסיבה?אני מוגנת בכלל?
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 07:50
למי שרוצה לדעת, דיברתי עכשיו עם בת משפחה שהיא גניקולוגית.מסתבר שמי ששמה מדבקה כמה כמה שבועות ברצף,אז זה גורם לעיבוי רירית הרחם והיא מתחילה להתקלף(לכן הדימום). היא אמרה לי כשזה מתחיל לקרות עדיף להוריד את המדבקה ולשים חדשה בעוד שבוע.לתת כבר למחזור להופיע.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 07:50
וכן,אני עדיין מוגנת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2020 בשעה 08:00
אני עם מדבקה אוורה 13 שנים. נהנת כל שניה. אני מחליפה מדבקה פעם בשבוע לפעמיים שוכחת יום אחד ומחליפה יום אחכ בלי לחץ של זמם. אף פעם לא ירד לי דם. אני גם משחקת עם המדבקה מתי להוריד לקבל מחזור ומתי לא.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך