☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 615013
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2020 בשעה 00:07
צירים ?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2020 בשעה 01:01
צרצורים....
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 במרץ 2019 בשעה 09:26
שמירת הריון אני שבוע 31+ ולאחרונה מטופלת באסף הרופא בהריון בסיכון וגם צריכה לעשות דיקור מי שפיר MRI ועוד כמה בדיקות שמצריכות הרבה ימים בבית או באשפוז ... מה הסיכוי להוציא על זה שמירה ? אם יתנו לי בכלל או בשבוע כזה אם נותנים כי אני באמת מפספסת הרבה ימים בעבודה
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
20 בפברואר 2020 בשעה 13:20
עובש בעגלה עזרה דחופה ? יש לי ילדה בת 10 חודשים לא בכלל בלי הגעלה שהיה שותה בקבוק היא נירדמת ונשפך חלב על העגלה העגלה יש עובש מהחלב ומיתפשת איך אפשר לנקות את זה ?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
2 באוגוסט 2020 בשעה 06:35
למכירה עריסה של חברת chicco למכירה בייבי האג 4 ב- 1 מגיל לידה, לשימוש ב- 4 מצבים: מצב עריסה נוחהמצב טרמפולינהמצב כיסא גבוהמצב כיסא ראשוני בישיבה מול שולחן המוצר מלווה את ההורה והילד בכל רגע ביום ובלילה, מלידה עד 36 חודשים, בזכות 4 גלגלים מסתובבים ומצבי גובה הניתנים לשינוי, ניתן להשתמש במוצר בכל מקום בבית.
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2020 בשעה 05:00
כמה זה נורא אם שתיתי נס קפה בטעות לפני בדיקת דם?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 17:12
לכל מי שרוצה לבדוק את האחוזון של הבייבי שלה במשקל, קחו קישור לעקומת דולברג (שלפיה מחשבים את האחוזונים במשקל) - https://www.babydoc.co.il/growth/# אתן מכניסות את מין העובר, כמות עוברים, המשקל, השבוע והיום וזה מסמן את זה על הגרף של האחוזונים וכותב לכן את האחוזון. אפשר להכניס ברצף כמה תוצאות וזה ייראה לכם את זה בגרף יפה כזה. רק מזכירה שתמיד הכל הערכות אז אל תקחו קשה אם הוא לא באחוזון "50".
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביוני 2021 בשעה 15:24
המלצות לסרט טוב שיש בקולנוע?
מדברים על הכל
💬
5 תגובות