תגידו רגע שמכינים חלות שמים את התנור על טורבו או רגיל ? כמה מעלות וכמה זמן?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בספטמבר 2020 בשעה 10:36
אני אף פעם לא שמתי על טורבו שמתי על הכי הרבה 200 או 175 ועד שהם שזופות מלמעלה ולמטה בתבנית הראשונה לוקח זמן ללחם להיות מוכן ואז בתבניות הבאות שהתנור חם זה הולך יותר מהר אבל התהליך הוא איטי כדי שהלחם יהיה מוכן גם מבפנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בספטמבר 2020 בשעה 10:51
לא שמה על טורבו. שמה על 180 או קצת פחות. מאוד תלוי בתנור וכמה חם הוא עושה אותה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בספטמבר 2020 בשעה 10:53
שמה טורבו 200 יוצא פצצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בספטמבר 2020 בשעה 10:55
שמה טורבו 180 מעלות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך