תגידו רגע שמכינים חלות שמים את התנור על טורבו או רגיל ? כמה מעלות וכמה זמן?
אוכל
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי3 בספטמבר 2020 בשעה 10:36
אני אף פעם לא שמתי על טורבו שמתי על הכי הרבה 200 או 175
ועד שהם שזופות מלמעלה ולמטה
בתבנית הראשונה לוקח זמן ללחם להיות מוכן ואז בתבניות הבאות שהתנור חם זה הולך יותר מהר
אבל התהליך הוא איטי כדי שהלחם יהיה מוכן גם מבפנים
משתמשת פורטי3 בספטמבר 2020 בשעה 10:51
לא שמה על טורבו. שמה על 180 או קצת פחות. מאוד תלוי בתנור וכמה חם הוא עושה אותה