הי בננות, צריכה מתכון לפתיתים אדומים עם בצל שיוצאים רכים ואחד אחד
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בספטמבר 2020 בשעה 12:47
בצל קצוץ לטגן טוב, 3 כוסות פתיתים לטגן אותם יחד עם הבצל לאחר שנהיה זהוב על כל כוס כוס וחצי מים (רצוי רותחים) להוסיף 2 כפות רסק כף פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם כפית מרק עוף קורט מלח קצת פלפל שחור לפי הטעם לסגור את המכסה על אש נמוחה למשך 10 דק ומוכן ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בספטמבר 2020 בשעה 12:55
תודה רבה🙏

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך