☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 611517
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 15:58
מחסני חשמל מישהי הזמינה דרך האתר איך הם ? אשמח לשמוע חוות דעת
אמהות
💬
7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 16:08
אני הזמנתי בלנדר..לפני כמה חודשים ואחרי יומיים הגיע לי עם שליח עד הבית
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 16:25
אחלה ממש
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 16:34
לא הזמנתי מאתר אבל קונה שם והם טובים ..
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 18:51
הזמנתי מייבש כביסה קיבלתי לאחר יומיים..שירות מעולה!
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 בדצמבר 2018 בשעה 21:20
מודאגת מאודד איך אני יכולה לגרום לה לעמודד כלומר ליישר את הרגליים זה ממש מדאיג אותי היא עוד כמה ימים תהיה בת 6 חודשים וגם וש לי שאחה בקשר התהפכות היא מזמו מתהפכת נהגב לבטן אבל הפסיקה רק כשאני שמה אותה על הצד אז היא מתהפכת ומהבטן לגב מתהפכת אבל בקושי ולא כל הזמן עם מי אני צריכה להתייעץ אני ממש מתוסכלת ומפחדת שהיא לא מתפתחת טוב.
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
20 באפריל 2019 בשעה 12:38
קולות חנק תינוק בן 12 יום אחרי אוכל ואציין שגם יש כבר גזים כשאני מרימה אותו לגרפס לפעמים הוא עושה קולות חנק כאלה מה זה יכול להיות? ריפלוקס אולי?
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
25 בספטמבר 2019 בשעה 07:36
ייעוץ רופאים היוש, אתמול ניסיתי לקבוע מול הקופה (מאוחדת) תורים לשקיפות וסקירה מוקדמת. כבר בכל מקום לא היו תורים ואני רק בשבוע 8.. הכי קרוב שפנוי לשקיפות זה בשבוע 13 פלוס כמה ימים והם טוענים שזה עוד בטווח אבל הבנתי שבגלל שלא יודעים מדויק באיזה שבוע אתה באמת כדאי לא לחכות לקצוות כדי שהתוצאה תיהיה הכי מהיימנה שאפשר. יש למישהי המלצות לרופא פרטי אולי שאוכל ללכת אליו באזור פתח תקווה הוד השרון והאזור? ראיתי שיש את דר דניאל טרנר כדאי ללכת אליו פרטי? מישהי מאוחדת עם תובנות אחרות? בינתיים קבעתי שקיפות אצל ד''ר אלפרט בנתניה וסקירה ברעננה אצל ד''ר סבירסקי מישהי מכירה ויכולה להמליץ או לא..... גם לאחות ליווי הריון אין להם תורים לא מבינה מה הולך. שבוע 10, 11 זה גם טוב ללכת או מאוחר מדי?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
20 בינואר 2020 בשעה 11:09
פורקת קצת היי הבת שלי בת שנה וחודש ואני בהריון שני עוד שבוע ניכנסת לשלישי וממש קשה לי ההריון הזה היה לא מתוכנן בכלל אסור להתלונן ותודה להשם שפקד אותי אבל בכל זאת אני בן אדם אמא שלי קיבלה קצת שוק שסיפרתי לה היא לא שמחה סיפרתי לה רק אתמול וזה ממש עשה לי עצוב .... מישהי קרה לה גם ככה הפרשים בין ההריונות ואיך התמודדתם עם תגובות ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
16 במרץ 2020 בשעה 21:44
בכי כל ההריון לא הייתי רגישה מוצאת את עצמי חודש תשיעי בוכה כי נגמרו הסוכריות על מקל מרגישה חולת נפששש
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
17 באפריל 2020 בשעה 09:36
מתי מחליפים מוצצים? הבן שלי בן חודשיים משתמשת במוצצים של מאמ 0-2 מתי אני אמורה להחליף לו? ומה ההבדל בין 0-2 ו0-6 של מאמ?
הריון ולידה
💬
8 תגובות