קציצות ברוטב דחוף אני רוצה להכין קציצות ברןטב, בלי לטגן או לשים בתנור קודם. פשוט לזרוק ככה בתוך הרוטב. מה לשים בעיסה של הבשר כדי שלא יתפרק? גירדתי בצל, קישוא, ושמתי קצת שמן. צריך פירורי לחם? ביצה? תודה לעונות
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2020 בשעה 17:52
ביצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2020 בשעה 17:53
הבנתי שביצה יכול אבל לפרק את הקציצות לא?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2020 בשעה 17:59
ביצה ופירורי לחם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2020 בשעה 18:05
אם תלושי כמה דקות את הבשר, את לא צריכה ביצה ולא פירורי לחם. עצה שלי שימי קצת סודה לשתייה שזה יהיה אוורירי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך