☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 610707
משתמשת פורטי
31 באוגוסט 2020 בשעה 05:21
תינוק בן חודשיים כמה החום גוף שלו צריך להיות ..37זה בסדר?
אמהות
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
31 באוגוסט 2020 בשעה 05:42
כן מ38.5 זה חום
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2020 בשעה 06:49
ש כאן בנות שילדו ויש להם למסור אולי שמן שקדים/ משחת סימני מתיחה/ תחתוני רשת ( או לאחר לידה )/ דברים שקשורים להנקה? במידה וכן אשמח
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2020 בשעה 08:30
היי בנות אני שבוע 37.4 אתמול הרגשתי פאק כזה מהתותה ( סליחה על איך שכתבתי) והורדתי תחתון מהר נבהלתי ראיתי כמויותתתת של דם ממש אדום רצתי לבית חולים עשו לי מוניטור ולאחר מכן בדיקה רפואאית היא עשתה בדיקה ויגינאלית אמרה שרואה שהדימום מהרחם הסתכלה על השלייה על העובר אמרה הכל תקין וכנראה זה הפקק הרירי כי גם נפתח לי הפתיחה ומחיקה מישהי חוותה פקק רירי עם כמויות דם ? שאני מציינת שעבר לי הדם יש לי ממש טיפות קטנות פשוט לא ראיתי את הפקק ראיתי מלא דם!
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
18 בינואר 2021 בשעה 10:12
שמות לבנות?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
16 באוקטובר 2021 בשעה 07:52
הריון שני , עדיין לא יודעת מה השבוע ( משערת 5-6 )יום שלישי תור לרופא נשים. אבל כבר מקיאה כל בוקר כמה פעמים ביום ,לא מצליחה לאכול כמעט כלום ,רק דברים קרים ,ללא ריח 😑 הריון ראשון היו לי רק בחילות , יש לכן המלצות לכדורים נגד בחילות והקאות ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 בנובמבר 2021 בשעה 04:45
מי שיש לה דונה, מתי מורידים את התושבת של הניובורן? האפור הזה, היא בת 3 חודשים הגיוני שהיא נראית מחוצה כבר בפנים חח?
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2021 בשעה 18:54
בנות לתינוק שנולד עדיף לקנות תיק החתלה גדול או ארגונית?מתלבטת מה להזמין..אני מיועדת ללדת בחורף.ככה שאני לא יצא הרבה רק לטיפת חלב..
הריון ולידה
💬
13 תגובות