דמי לידה, עצות מה לעשות ? ילדתי במאי וכתבו לי שאני זכאית לדמי לידה ושלחו לי במכתב כמה הסכום אבל עוד לא נכנס לחשבון !! הגיוני ? לוקח כל כך הרבה זמן ? העבירו את המענק לידה .. מה לא ניסיתי כדי לתפוס את ביטוח לאומי המעצבניםםםםםם האלה !!!! 🤬🤬🤬🤬 להתקשר הם אפילו לא עונים ישר מנתקים !!! ככה זה בכל שעות היום , כתבתי להם בפייסבוק , שלחתי להם פנייה באתר , ניסיתי לקבוע פגישה ולא הצלחתי .. מה ??? ללכת לשם לעשות בלאגן ??? אין עם מי לדבר ?!?! מה אפשר לעשות זה משגע !!!!
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2020 בשעה 09:32
גם אני התקשרתי אליהם לפני שבועיים עד עכשיו לא חזרו אליי אמרו שיחזרו, התקשרתי שוב עדיין לא חזרו אלי מה גם שרק מוקד עונה והם לא יכולים לענות על כלום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2020 בשעה 09:35
אצלי לקח חודשיים עד שנכנס
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2020 בשעה 10:30
כבר עברו שלושה חודשים , לא חושבת שחסר משהו אבל אבדוק שוב ..🤷🏼‍♀️ איזה עצבבבבבים אוףףףף מתקשרת אומרים שהם עסוקים וההמתנה ארוכה וישר מנתקים וככה כל היום !!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2020 בשעה 11:17
תשאירי פנייה לפניות הציבור שלהם באתר אלי חזרו תוך יןם

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך