שבוע 30, שלשולים מהלילה חוץ מזה מרגישה טוב ללא חום. וכאבי בטן לפני יציאה. כנראה נגרם מבשר שלא טופל כראוי (ישב הרבה בחוץ ואז חומם או משהו כזה) אבל נראה שכן היה עשוי טוב. מנסה בינתיים לתפוס את מוקד אחריות אבל מה צריך לעשות? קראתי שאם אחרי 24 שעות לא עובר צריך ללכת למיון? אולי ללכת לפני? מה אפשר לאכול שייקל אבל משביע חוץ מאורז.
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באוגוסט 2020 בשעה 15:35
לפנות לבדיקת רופא לוודא שלא מדובר בקלקול קיבה מחיידק. אוכל- אורז, בננות והרבה מים.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך