חותכת חצילים לפרוסות ושמה במסננת לשעה עם מלח גס,שוטפת ומסננת עוד חצי שעה.
מטגנת ואחרי שמתקרר מתבלנת.
כוסברה ,שום כתוש, חצי לימון סחוט,רצועות גמבה דקות,מלפפון חמוץ פרוס דק,פפריקה כמון פלפל שחור מלח ועריסה אם יש לך.
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2020 בשעה 09:07
סיון כמה שמים מהתבלינים?
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2020 בשעה 09:09
בערך,
כף פפריקה,כפית שטוחה כמון חצי כפית שטוחה פלפל שחור,מלח לפי הטעם כי לפעמים החצילים נשארים מלוחים מההשריה עם המלח.
5 שיני שום .חצי חבילה כוסברה בערך .
2 חצילים