במרק של הקטנה אני שמה בטטה דלעת גזר וקישוא. מה עוד שמים במרק שלהם? (טחון)
אמהות
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי27 באוגוסט 2020 בשעה 15:34
אני מכינה תמיד את אותו הבסיס שהוא, בצל, סלרי, גזר, בטטה, תפו"א, דלעת, קישוא ושום ולפעמים הודו וכל פעם משנה את התוספת, כמו למשל, עדשים אדומות, גריסי פנינה וכו'
משתמשת פורטי27 באוגוסט 2020 בשעה 16:31
מכינה כמו אמא ל2
גזר
תפוא
בטטה
קישוא
דלעת
בצל
סלרי
והודו נקבה
בהמשך הוספתי עדשים
היום, בן 9 חודשים כבר אוכל מרוסק ופחות טחון
משתמשת פורטי27 באוגוסט 2020 בשעה 17:10
מה ההבדל בין מרוסק לטחון?
משתמשת פורטי27 באוגוסט 2020 בשעה 17:34
טחון זה כמו מרק,מרוסק הוא יותר גרגירי.
הילדה שלי בת 8 חודשים,ויש לה כבר 5 שיניים,אז אני כבר לא טוחנת לה את זה למחית...