גילוח למטה.. אני אשמח לעזרה כבר מתוסכלת !! כל פעם יש לי אחרי הגילוח פצעים אדומים ונקודות .. אני לא יכולה לשים בגד ים בלי שורט בגלל זה ונמאס כברררר יש לכן אולי עצות ? מה לא ניסיתי .. החלפתי 277473 סכינים כבר לייזר לא בא בחשבון בכלל
אמהותאמהות
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2020 בשעה 11:37
שעווה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2020 בשעה 11:40
יש לך עור רגיש, לכן הגילוח עד אפס מגרה לך.. אולי תנסי להוריד עד טיפה לפני העור, למשל עם המכשיר שצילמתי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2020 בשעה 11:40
אני שיער בלונד ג׳ינג׳י למטה לכן אף מכון לא הסכים לי לעשות לייזר כי זה לא תופס. שעווה כואבת לי רצח צרחות ודמעות. אז מה שנשאר לי זה גילוח. מה שעוזר לי זה ככה: לגלח בסוף המקלחת ככה שהאזור כבר מחומם ומרוכך. לגלח על שמן זית. להעביר סכין בלי ללחוץ בכלל. בסוף לשטוף עם מים טיפה קרים בשביל לסגור נקבוביות. חובה לייבש אבל לא לנגב כניגוב אלה בשיטת ההצמדה. אחרי שהאזור יבש לשים קצת משחת החתלה של תינוקות (אני משתמשת במוסטלה). אם יש אפשרות אחרי זה לא לשים תחתון בשביל לא לייצר שיפשוף, לפחות לחצי שעה, הכי טוב.(אני שמה שמלת בית או טוניקה). בכללי ללבוש תחתון רק כותנה ולא צמוד!!! ובטח לא חוטיני. זאת השיטה שלי. אחרת אני כולי פצעים וגירודים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2020 בשעה 12:52
אני יודעת שכתבת שלייזר לא בא בחשבון אבל באמת שהחיים נראים אחרת אחר כך, בלי דאגות לשיער. ואם לא לייזר אז שעווה, כואב אבל חלק ונשאר לאורך כמה שבועות.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך