ביצה לתינוקת בארוחה בת שבעה חודשים. מאז הטעימה מנסה לתת ביתה קשה או מקושקשת עם גבינה ועגבנייה והיא מתקשה לבלוע את זה. החתיכות נדבקות ללשון או לחיך והיא לא מבסוטה בכלל. איך אפשר לתת? לא עשינו עוד לגלוטן אז ללא מאפים. תודה
אמהותאמהות
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2020 בשעה 05:50
אני טחנתי דק דק ממש עם מזלג ועירבבתי עם משו קצת נוזלי שיהיה יותר קל לבליעה כמו טחינה או יוגורט וזה אחלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2020 בשעה 07:20
בבלנדר? בפומפייה זה גבישי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך