☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 604813
משתמשת פורטי
17 באוגוסט 2020 בשעה 17:26
רעיונות בבקשה חוגגים יום נישואין מחר. מחפשת מה לעשות כייף מהבוקר עד הערב. מציינת שאני בהריון כך שאני מוגבלת להמון דברים. אשמח להצעות 😃😀
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
17 באוגוסט 2020 בשעה 17:36
עוקבת😍
משתמשת פורטי
17 באוגוסט 2020 בשעה 18:37
עוקבת. ואצלי יום נישואין יום אחרי הסקירה הראשונה!
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 באוקטובר 2017 בשעה 17:27
שאלה בקשר לברית היי בנות .. אז רציתי לשאול או להתייעץ בקשר לברית .. אני ובעלי רוצים לעשות באולם אבל לעשות מושקע לא מוגזם אבל שהאורחים יהנו ממש ויגידו בסוף הערב שזה לא היה רגיל .. מה עושים איך מארגנים איפה מה ?? כי שבוע מלידתו אי אפשר להספיק לארגן כלום.. יש רעיונות ? תודה לעונות !
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
22 בספטמבר 2018 בשעה 09:04
התייעצות דחופה-שינויים בצוואר הרחם! היי בננות צריכה את עזרתכם אני במחשבות בלי סוף ואולי יש מישהי שהייתה בסיטואציה כזו ותוכל לייעץ לי. אני ברוך השם שבוע 13 פלוס 5 ימים, הכל תקין. בשבוע 9 פלוס 3 היו לי מעט כתמים חומים וניגשתי למיון ונאמר לי שזה אקטרופיון בצוואר הרחם ויש לבדוק פאפ ולאבחן. התייעצתי עם הרופא נשים שלי שהוא גם הרופא פוריות שלי והוא אמר שפאפ אחרון נעשה לפני חצי שנה והכל היה תקין ולדעתו אין מה לייחס חשיבות כל עוד לא יהיה איזה דימום או משהו חריג חלילה. אתמול הרגשתי כאבי בטן חזקים במיוחד.. הלכתי למיון לבדוק. עם העובר הכל בסדר ברוך השם אבל שהרופאה בדקה אותי אמרה לי בצורה נחרצת מאוד כי צוואר הרחם שלי לא נראה טוב, שהיא רואה שינויים פיזיולוגים וכנראה האקטרופיון הזה שגם אז אובחן. היא המליצה לי על מעקב אצל רופא צוואר רחם לפאפ וקולונוסקופיה- אני בדילמה רצינית האם לעשות את כל הבדיקות האלה ולהיכנס לזה עכשיו בתקופת הריון היחוד שזה הריון שמivf וחיכיתי לו או להמתין עם זה עד לאחר לידה בעזרת השם ולבדוק. קראתי שהמון פעמים השינויים הללו נוצרים בעת הריון בגלל רמת הורמונים גבוהה- אשמח לדעתכן מה לעשות.
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
13 בנובמבר 2018 בשעה 17:47
שמן שקדים כמה בקבוקים צריך להביא לחדר לידה? אחד או שניים?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
10 בספטמבר 2019 בשעה 15:29
בת חודש אוכלת כל שעתיים תמל. הגיוני? כל שעתיים רוצה 100 בערך הרגה אותי
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
9 באפריל 2021 בשעה 17:02
שבעלי מפנק 😍 חמוד הכלים עלי כמובן 🙃🙃
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
11 לייקים
משתמשת פורטי
19 באפריל 2021 בשעה 10:54
מישהי קנתה מוצרים (עגלה וכו') ברון לתינוק ? אשמח לחוות דעת תודה :)
הריון ולידה
💬
4 תגובות