פסטה שמנת פטריות
היוש אשמח למתכון בלי יותר מידי התעסקות חחחח זריז ושיצא טעים
אוכל
💬11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי17 באוגוסט 2020 בשעה 16:14
אני מטגנת בצל קטן קצוץ דק (אפשר עם חמאה יותר טעים), מוסיפה שן שום כתוש ( לא חובה)
שהבצל נהיה שקוף להוסיף פטריות טריות/שימורים לטגן עוד כמה דקות
להוסיף 1 שמנת לבישול
מלח, פלפל שחור ואם יש קצת אגוז מוסקט
לבשל כמה דקות עד לסמיכות וזהו לערבב עם הפסטה ( שהוכנה מראש) 🤗
משתמשת פורטי17 באוגוסט 2020 בשעה 16:36
ואיך אני אדע שהרוטב מוען
משתמשת פורטי17 באוגוסט 2020 בשעה 17:21
שום וחמאה מטגנת קצת עד שהחמאה נמסה
מוסיפה שמנת לבישול
שמנת של פעם
כוס חלב
מלח פלפל
אבקת מרק עוף פרווה או אבקת מרק פטריות
עד שזה נהיה בועות וקצת סמיך ויוצא מושלם