☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 603926
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2020 בשעה 05:47
עיאישה צריכה את עזרתך בבקשה מה רושמים במכתב פיטורים לצורך גידול הילד? תוכלי לסגנן לי כמה משפטים? ומה ההליך כמה זמן לוקח עד שמקבלים את כל הזכויות?, תודה רבה
אמהות
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2020 בשעה 06:22
עוקבת
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
28 באוקטובר 2018 בשעה 03:13
מישהי ערה?? שבוע 6+4 כבר ערה שעה ושלשלתי פעמיים למישהי היה?? שלשולים וכמו מעי רגיז כזה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביוני 2020 בשעה 18:12
התייעצות הריון 3, שבוע 35+3, מרגישה טוב, אין צירים. היום בצהריים קרה לי משהו מוזר שלא קרה לי בהריונות קודמים. פתאום הרגשתי צורך לפיפי, רצתי לשירותים, קצת ברח לי אבל בגדול הספקתי. אחרי רבע שעה, הרגשתי שוב רצון לפיפי, לא הספקתי לזוז אפילו ברח לי הפיפי ולא יכולתי לעצור את זה. הרחתי את זה וזה הריח לי כמו פיפי. דיי נבהלתי והחלטתי שאם זה קורה שוב אני נוסעת לבית חולים. השאלה האם יכול להיות בכל זאת מי שפיר? הכוונה האם יכולה להיות פקיעת מים שמפסיקה?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
21 בפברואר 2021 בשעה 08:27
מישהי הייתה במקס סטוק לאחרונה ויודעת אם יש סלסלאות למשלוחי מנות ?? אני יודעת שיש רק קופסאות כאלו קטנות.. מצרפת תמונה
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
16 בפברואר 2022 בשעה 07:47
תינוקת בת שבוע כבר יממה שלמה לא עשתה קקי, עכשיו ראיתי שיצא לה קצת ממש קצת בגודל של אפון וחצי, זה אומר עצירות או שלא חובה?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
24 בפברואר 2022 בשעה 13:58
היי , אני בשבוע 13 , עובדת במקום עבודה מאוד לוחץ נפשית, וגם עבודה פיזית, בלי כסא עמידה של לפחות 8 -10 שעות , סחיבת משקלים כבדים וכולי, מרגיש שהמעסיק עצבני שאני בהריון למרות שאני נותנת תפוקה כמו 3 עובדים. זה מתסכל ואין סיכוי שמיהו יסכים להעסיק אותי שאני בהריון מה עושים.
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
2 במרץ 2022 בשעה 16:51
מישהי מכירה את ד״ר אריה ישעיה שעושה בדיקת מיי שםיר באסותא רמת החייל? ממליצות? והאם יש המלצות לרופאים נוספים תותחים שעובדים עם הכללית לבדיקת מיי שפיר???
הריון ולידה
💬
2 תגובות