השכבה לישון לא יודעת מה נסגר עם הקטנציק..בן 5 חודשים תמיד היתי מרדימה על הידיים ברגע שהעיניים היו מתחילים להעצים היתי מניחה בלול והוא היה ממשיך מעצמו בשבוע האחרון אני רק מניחה צורח צרחות!! צריכה לשים אותו על הידיים עד שנרדם ממש... עכשיו יצאנו עם האוטו נרדם עצרנו את האוטו יצאתי לקנות משהו הוא נשאר עם בעלי פתאום קם וצרחות.. עכשיו על הידיים ואני מפחדת להניח.. לא יודעת מה נהיה מהשינה שלו.. הוא בן 5 חודשים כבר חודש אני אומרת משבר 4 חודשים אבל לא נגמר... פעם מתעורר כל 3 שעות. בלילה אחר כך לא נרדם ביום ממש קשה להרדים אותו שעות עד שנרדם ועכשיו אי אפשר להניח אותו. קרה לכם? מוכר?
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2020 בשעה 19:03
כן,סליחה שאני אומרת אבל זה פינוק 🤷‍♀️היה לי את זה עם שלושתם ועד גיל שנתיים צרחות של החיים אם הם לא צמוד אלי או בידיים שלי .. כמה ימים של בכי שאת מניחה אבל זה משתלם מבטיחה לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2020 בשעה 19:17
אדלוש הוא קטן אני לא חושבת שזה פינוק. כי עד עכשיו רק ברגע שהיה מתחיל לעצום עיניים לגלגל אותם היתי מניחה. והיה ממשיך אבל עכשיו זה נהיה יותר גרוע.. לא יודעת אם עובר עליו משהו.. ברגע שמתעורר חוזר לחייך כאיחו כלום. אני לא יעשה אתזה בגיל שנתיים.. אבל נראה לי שזה עוד בסדר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2020 בשעה 19:20
גם לי נראה שזה בסדר, אני הרדמתי בעגלה בנדנודים בחיבוק חחח לא הקשבתי לאף אחד ואכלתי אותה אני מצטערת על זה כי זה גם היה שלוש לא אחד .. הוא במעון?אולי שיניים בגיל הזה או רק חיבוק שהוא זקוק לו ,הוא מחפש אותך קרוב אליו

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך