מוקפץ
באלי להכין.. אבל תמיד שאני מטגנת את הירקות בסוף הפ מכווצצים כאלה.. מה אומרות לשים קודם בתנור רצועות של גמבה גזר ובטטה ואז לערבבבסיר? או תובנות איך אתם מכינות
אוכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2020 בשעה 10:10
כן אבל נגיד גזר לוקח לו יותר זמן מבטטה
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2020 בשעה 10:10
ואז או שזה יוצא קשה או שזה מידי מבושל
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2020 בשעה 10:22
את הירקות הקשים תתחילי איתם ואת הרכים והחזה עוף לקראת הסוף
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2020 בשעה 16:59
אני מטגנת קודם כל את הגזר כי הוא הכי קשה,
אחרי זה חזה עוף ובצל
אחרי זה כרוב
ואחרי זה מוסיפה את כל שאר הירקות