מתכון לקציצות דגים- נסיכה ישלי דג נסיכה, אשמח למתכון לקציצות ( עדיף לא מטוגן אלא לישם ישר בתוך הרוטב) או אפייה ולמה שהכנתי פעם הקצי ות התפרקו מאוד והיו רכות ממש?
אוכלאוכל
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2020 בשעה 15:04
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2020 בשעה 15:25
קודם כל קציצת דגים את חייבתתלתת לה חצי טיגון לפני שאת מכניסה לרוטב זה שומר עליה וגם טקסטורה יותר טובה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2020 בשעה 15:26
כבר הכנת את הקציצה עצמה או ואת צריכה מתכון לרוטב או מה ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2020 בשעה 15:26
מתכון לקציצה עצמה, שמעתי מאחת לשים תפוא נגיד אחרת אמרה לא לשים זה יפרק את הקציצה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך