מתכון לקציצות דגים- נסיכה ישלי דג נסיכה, אשמח למתכון לקציצות ( עדיף לא מטוגן אלא לישם ישר בתוך הרוטב) או אפייה ולמה שהכנתי פעם הקצי ות התפרקו מאוד והיו רכות ממש?
אוכלאוכל
💬15 תגובות

תגובות (15)

User Avatar
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2020 בשעה 15:04
עוקבת
User Avatar
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2020 בשעה 15:25
קודם כל קציצת דגים את חייבתתלתת לה חצי טיגון לפני שאת מכניסה לרוטב זה שומר עליה וגם טקסטורה יותר טובה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות