שאלה בשלב הטעימות היום, היום השלישי לטעימת קישוא. מחר-בטטה. שאלה על אחסון הירקות: הבנתי שאפשר לבשל את הירק ולאפסן 3 ימים במקרר (לא טחון), וכל יום לטחון בנפרד למנה כדי לשמור על הערכים התזונתיים. אם אבשל היום בערב את הבטטה, למחר, ביום השלישי לטעימות הבטטה תהיה 4 ימים במקרר... איך אתן מנהלות את האוכל? מקפיאות בכלים קטנים למנות? מה עושים?
אמהותאמהות
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2020 בשעה 08:37
נכון. מומלץ כמה שיותר טרי כמובן . קישוא תשלבי בדכ לא אוהבים את הטעם שלו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2020 בשעה 08:42
אז לא לבשל יום לפני אלא בבוקר? אני עדיין בחופשת לידה, אבל כשאתחיל לעבוד זה ממש קשה להשתעבד ככה לאוכל...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2020 בשעה 08:49
אני מבשלת מרק לשלושה ימים, טוחנת מכניסה לקופסאות ולמקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2020 בשעה 08:52
מאי, את לא מקפיאה? הבנתי לעדיף לטחון לפני האכילה, איך את מחממת? במקרוגל זה לא טיפה מסוכן בגלל שחלק יכול להיות רותח (לא חימום אחיד)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך