עוגת שמרים משהי העלתה כאן מתכון+תמונה של עוגת שמרים מהממת ואמרה שמקפיאה אותה חלק מהתהליך.... יכולה להעלות שוב?
אוכלאוכל
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

User Avatar
משתמשת פורטי7 באוגוסט 2020 בשעה 08:15
מתכון לבצק: 2 כפות שמרים +2 כפות סוכר +כוס מיים חמימים לערבב בקערה ולהניח ל5 דקות בצד. בקערת הלישה שמים קילו קמח מנופה + 2 שקיות סוכר וניל + 2 כפות סוכר +חצי כף מלח. מוסיפים כוס שמן ואת תערובת השמרים ומתחילים ללוש. מוסיפים מיים בהדרגה עד שהבצק אחיד ויכול ליהיות קצת דביק זה לא נורא. לשים בסך הכל כ10 דקות. מורחים את כדור הבצק בשמן(לא הרבה ) מחזירים לקערה. אני מתפיחה לילה במקרר. אפשרי גם בחוץ לשעה ,מורידים נפח ושוב שעה. מתכון למילוי שוקולד: (מתכון שראיתי כאן בפורום,רשמתי כאן חצי מכמות המרגרינה כי לטעמי היה שומני הממרח) כוס קקאו 2 כפות קרונפלור כוס סוכר 1 חבילה אינסטנט פודינג 2 כוסות מיים 50 גר מרגרינה. 100 גר שוקולד מריר. מבשלים הכל בסיר עד להמסה מלאה ושמים בצד עד שמצטנן לחלוטין. מחלקים את הבצק ל5 עיגולים ומרדדים למלבן. מורחים מילוי ומגלגלים לרולדה. מקפיאים את הרולדות לחצי שעה. חוצים את הרולדה לרוחב ועושים צורת בורג. מתפיחים את העוגות ל20-30 דקות נוספות. מורחים ביצה ואופים כ25 דק' בתנור שחומם מראש על 220⁰. כשהעוגות בתנור,מכינים את הסירופ סוכר. כוס וחצי מיים כוס וחצי סוכר וכף תמצית וניל. מורחים על העוגות כשיוצאות מהתנור. בתאבון😋❤
User Avatar
משתמשת פורטי7 באוגוסט 2020 בשעה 08:16
.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך